Zamieszczone przez maciejek
Ceny octavi za granicą.
Zwiń
X
-
Ceny octavi za granicą.
Witam
Chciałbym w niedługim czasie sprowadzić octavię I z silnikiem diesla 110km. Rocznik ok 2000. Mam na samo auto 3000 euro. Dobrze byłoby gdyby co do wyposażenia nie był golas. Czy ktoś z forumowiczów sprowadzał auto ??
Może orientuje się ktoś jak stoją ceny octavii w Niemczech ?? może warto sprowadzić z innego kraju ?? ew jakiego ??
Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
-
Ja ostatnio bylem w niemczech i widzialem stala w jakims komisie 2000 rok 2700 Euro przebieg niby 180 byl ale dziury w siedzeniach co do wypasy byla klima itp itd Poszukaj u nas jesli Ci sie nie spieszy jesli nie masz tam kogos z rodziny czy zaufanej osoby to niemasz czego szukac tam bo kupic zjechanego traktora koszty cie zjedza itd itp...
Komentarz
-
-
Szczerze mówiąc wolałbym coś sprowadzić :P
10 letnie auto jeżdżące po płaskich drogach a po polskich to różnica ;] zresztą z tego co wiem to poza granicami kraju nie praktykuje się składania samochodów z kilku :P
[ Dodano: Wto 03 Sie, 10 18:34 ]
Zamieszczone przez payskerhttp://www.blocket.se/sodermanland/Skoda_octavia_00_28737902.htm?ca=11&w=3
wychodzi jakies 12t zl ale niewie ja jest z rejestracja w pl
Można sprawdzić wpisując rejestrację https://www21.vv.se/fordonsfraga/Fra...natFordon.aspx
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PawelElektroA ile mniej wiecej trzeba na przyzwoitą octavkę I ??
Wg autoscout24.de bez trudu da się znaleźć za 3 tys E ale nie mam pewności jak auto wygląda w rzeczywistości.
Komentarz
-
-
Gość
Ja sprowadzilem swoja w marcu tego roku z niemczech wlasnie i powiem szczerze ze do 3 tys nie kupisz dobrego auta, za swoja dalem 5000 tys., duzo?! Nie wydaje mi sie biorac pod uwage jej stan i wyposazenie, zreszta w polsce tylko jedna widzialem na allegro taka, a dodam ze euro nie tylko bylo tansze ale i po znajomosci zalatwiane... (zobacz w podpisie)
Mialem ja ustawiona, ale byl ze mna gosc szukal auto w ciemno i kupil bore za ok 4000 tys. euro, wszystko co tansze i blizej 3000 tys. to byly zajezdzone i poniszczone wozy, choc nie mowie ze nie ma za ta cene dobrych aut, to jednak ciezko o nie. Bora miala niezle wyposazenie, ale nie wybijala sie niczym, a tapicerka do prania. Przebiegi zreguly powyzej 200 tys.
Komentarz
-
Gość
kupisz ale trzeba celowac nizej niz octavia zeby kupic nie zajezdzone auto, nawet golfa bedzie ciezko, bo o dziwo skody byly drozsze niz VW kiedy bylem po auto, ale mimo to golfy nie sa w tych cenach specjalnie godne uwagi. Co do plyty to ta sama, ale octavia jest wieksza i przestronniejsza. Tez szukalem golfa. Ale zycze powodzenia bo przeciez moze sie udac cos fajnego wylapac. A moze poszukaj jakiegos focusa kombi, ale z silnikiem 1.8 tddi, ewentualnie jak Ci nie zalezy na dieslu to bierz 1.6 16V bo tu mozesz znalezc cos fajnego w Twojej cenie i ten silnik jest dobry, w odroznieniu do tdci. znajomy przywiozl takiego wyszlo go wlasnie ok 3000 tys euro i bardzo chwali.
Komentarz
Komentarz